"ANYONE CAN DO MY JOB,
BUT NO ONE CAN BE ME"

Kan ik je helpen?

Over mij

Joop Wolters, aangenaam.

Ik ben “de dagvoorzitter op gympen”.
Met 15 jaar onderwijservaring voel ik me comfortabel op het podium, houd ik van dynamiek, geniet ik van de energie in de zaal en ben ik altijd bezig om “in dienst te staan” van anderen.

Ik ben 39 jaar oud,  papa van Duuk en zijn broertje is op komst. Ik geniet naast het mooie werk dat ik mag doen vooral van de tijd met mijn gezin. Ook ben ik iemand die op sportief vlak zijn duursport-grenzen opzoekt. Na een jaar intensieve training ga ik voortaan door het leven als IRONMAN, een ontzettend mooie prestatie waar ik dan ook enorm trots op ben.

Afgestuurd op de Sportacademie in Tilburg heb ik 15 jaar gewerkt in het MBO2-onderwijs op het CIOS in Sittard. Mijn leerlingen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben als dagvoorzitter. Altijd oplettend, scherp en observerend. Soms werden ze gek van alle vragen die ik ze stelde en ik werd soms gek van hun dat ze “zomaar” wat riepen. Kortom, onverwachte situaties zijn mij niet vreemd en dat komt me nu goed van pas.

DIT IS WIE IK BEN.
DIT IS WAT IK DOE.
AANGENAAM.

 • icon-1

  “Joop heb ik tijdens onze Rabobank medewerkersbijeenkomst ervaren als een zeer professionele moderator. Hij weet het event naar een hoger niveau te tillen door zijn authentieke presentatie. Hij is een moderator die kan boeien en binden van begin tot eind!”

  -  Anouk Nijs, Adviseur MCC, Rabobank
 • icon-3

  In de voorbereiding heeft Joop met zijn vele ideeën met ons meegedacht om de avond op de juiste manier vorm te geven. Vervolgens wist hij tijdens de avond direct een veilige en prettige sfeer neer te zetten. Met actieve en dynamische werkvormen zijn we door de avond heen gevlogen waarbij ruimte was voor inhoudelijke thema's, maar ook voor kennismaking en het leggen van nieuwe verbindingen.

  -  Eric Debets, adviseur Huis voor de Sport
 • icon-3

  ”Als moderator van de werkconferentie Sterk Beroepsonderwijs, bezocht door ca. 150 professionals uit het onderwijs, overheid en bedrijfsleven, heb ik Joop ervaren als verfrissend en vernieuwend. Not the usual suspect. Hij zorgt voor dynamiek en interactie met humor zonder dat het een one-man show wordt , functioneel voor de bijeenkomst. Zowel in de voorbereiding als in de opvolging van de conferentie is hij professioneel. De ‘dagvoorzitter op gympen’ kan ik jullie van harte aanbevelen”

  -  Karin Collombon, Provincie Limburg
 • icon-2

  "Joop is iemand die heel goed kan luisteren, snel kan analyseren en snel verbindingen kan maken. Daarom is zijn rol als congrescolumnist ook zo passend bij hem. Ik heb hem ingezet bij een actieve doedag van een klant waar Joop zowel dagvoorzitter/ceremoniemeester als congrescolumnist is geweest. Zijn gave is om mensen te “raken”.

  -  Carol Perri / 1 For All Events
 • icon-1

  ”Joop weet zich snel in te werken op onderwerpen en voelt de cultuur in een organisatie haarfijn aan. Dit benut hij deskundig in zijn rol als moderator. Hierdoor creëert hij snel een klik met een groep of zaal mensen. Zijn humor en lef helpen daarbij."

  -  Jasper Ragetlie, Directeur LEVgroep
 • icon-1

  ” Joop gaf als moderator aan onze Ondernemersavond op een verfrissende manier leiding. Zeer interactief wist hij de ondernemers met elkaar te verbinden. Mede dank zij zijn enthousiasme en professionaliteit hadden 170 ondernemers een zinvolle netwerkavond”

  -  Roger Deckers, Gemeente Eijsden-Margraten
 • icon-2

  Een congrescolumn, een geweldige ervaring.
  Het enthousiasme, de snelheid van bedenken én de aandacht die er ontstaat voor de gasten is in een woord voortreffelijk. Een echte aanrader om een congres-event-bijeenkomst mee af te sluiten, want zo krijgen de gasten een bijzondere herinnering mee naar huis, in hun gedachten.

  Ik kan iedereen aanraden om samen te werken met Joop.

  -  Danny Keppels, Event Management Group
 • icon-2

  Een congrescolumn, zo gaaf! Een hele dag meekijken en meeluisteren levert aan het eind van de dag een kippevel-evaluatie op. Zo mooi en zo passend bij de dag, dat menigeen een brok in de keel kreeg. Joop vertelt in zijn analyse van de dag alles wat iedereen voelt en denkt. Naast deze analyse zit zijn verhaal boordevol met leuke anekdotes, herinneringen van de dag, passende grapjes, rake momenten en is ook nog geschreven op de juiste Joop-manier, een losse en prettige stijl! Een manier waar je je meteen bij thuisvoelt en waarvan het lijkt alsof het voor jou speciaal geschreven is. Kortom, een betere congrescolumnist van de dag kun je je niet voorstellen.”

  -  Carol Perri / 1 For All Events
 • icon-3

  "Wat een top avond!", "Wat een goede energie en sfeer!", "Ik bleef me verbazen, de avond vloog voorbij!", "Ik heb op een originele en leuke manier mensen ontmoet!" Om maar een paar reacties te noemen van de deelnemers aan onze netwerkavond waar Joop de dagvoorzitter en moderator was.

  -  Eric Debets, adviseur Huis voor de sport
Terug naar boven